Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Női Magyarország – Nagy Britannia 19-9 EB.
  2012-01-19 18:33:35, csütörtök
 
  A 2012-es női vízilabda-Európa-bajnokság a 14. a női Európa-bajnokságok történetében. A tornát Hollandia rendezi Eindhovenben, 2012. január 18. - Január 28. között, a férfi Eb-vel egyidőben.

2012-01-18 22:39
Magyarország - Nagy Britannia 19-9 (4-1, 4-3, 7-3, 4-2,)
Nem csak okosan, de szemre is tetszetősen játszottak a lányok. Holnap a férfiak Macedóniával mérkőznek. Török László tudósítása a helyszínről.
A magyar csapat góllövői: Keszthelyi 5, Drávucz 4, Antal, Bujka 3-3, Csabai 2, Szücs, Tóth
Magyar lányok kék sapkában
...... .....



A mérkőzést követően Drávucz Ritát kértem összegzésre.
A két csapat korábbi mérkőzéseiből tudtuk, hogy jobbak vagyunk a briteknél, de azért oda kellett nagyon figyelnünk, hogy ne csússzanak be figyelmetlenségből adódó gólok. Egyébként nagyon vártuk ezt a meccset, jó volt hogy a görögországi torna után, újra meccset játszhattunk. Megismertük az EB színhelyét, ,,megkóstoltuk" a vizet, a körülményeket és folyamatosan magas szinten tartjuk a harci kedvünket.
A kezed pedig cseppet sem remeg meg, hiszen ugyanolyan pontosan és erősen lősz mint korábban.
Sem a kezemnek, sem a hangomnak sem szabad, hiszen még most nem voltak olyan sokan, hogy ne halljuk egymást és szükség van a folyamatos biztatásra. Nagyon fontosnak tartom az irányítást, támadásban és védekezésben is.
Elvégre ki irányítana, ha nem Te?
Nem csak én, hanem mindenki és erre szükség is van - fejezete be nyilatkozatát Drávucz Rita.

........


Szerdán a szebbik nem képviselői is birtokba vehették a Pieter van den Hoogenband uszodát, ráadásul a mieink nyitották a programot, akik hétfőn érkeztek meg az EB városába. Mi tagadás szükségük is volt az ,,akklimatizációra", mert már a kezdetekkor is megtapasztalhatták, hogy a holland szervezők is képesek hibázni. Az amszterdami repülőtéren egy kedves önkéntes vonatjegyekkel várta az együttest, majd elvezényelte őket a reptér alatti vasútállomásra. Onnan aztán egy átszállással, megérkezett meg a társaság Eindhovenbe. Itt már csak egy órácskát kellett várni, hogy a pályaudvarról egy autóbusz a szállodába szállítsa a kompániát.
Az igazi megpróbáltatás azonban csak a kedden reggel következett be, amikor csak két órás késéssel érkezett meg az autóbusz, amivel az lányok az edzésre mehettek. Alaposan felborult tehát az aznapi program, de szerencsére szerdára már a szervezőknél is helyreállt a rend.
A hölgyek koráról ugyan nem illik fecsegni, de amikor a kontinens bajnokság játékosainak listájára rátekint az ember, nem lehet nem észrevenni, a hatalmas korkülönbségeket. Elegendő annyit megjegyezni, hogy a torna legidősebb játékosa, az olasz Elisa Casanova elmúlt már 38 éves, a két legfiatalabb pedig, a spanyol Paula Chillida és a mi kislányunk Illés Anna, még nem töltötte be a 18. életévét sem.
A délelőtt a szokásos rendben zajlott: könnyed átmozgató edzésen vettek részt a csapat tagjai. Merész András szövetségi kapitány azt tervezte el, hogy a mérkőzés elején kell megfogni a szigetországiakat, akiket korábban rendszeresen legyőztünk, hogy érezzék, most is ez vár rájuk.
Ez meg is történt még akkor is, ha kezdés után az ellenfél három emberelőnyt is kapott, de a jó védekezésnek, valamint Bolonyai kapus bravúrjának köszönhetően az első kettőt megúsztuk kapott gól nélkül. A harmadikat viszont már nem! De a meccsen, csupán ezen az egyetlen alkalommal volt előnyük a briteknek. Csabai egyenlítését követően Antal már a vezetést is megszerezte. Keszthelyi gyönyörű fineszes ejtése pedig, még szépségdíjra is jogosította szerzőjét. Ettől kezdve csupán az volt a kérdés, mennyivel nyerünk. Bolonyai továbbra is nagyokat védett, Keszthelyi számolatlanul lőtte a gólokat, Bujka és Drávucz távoli bombai rendere célba találtak. De volt akció, amit villám gyors tempóban vezettek a lányok, aminek a végén Tóth talált a hálóba. Így alakult ki a végeredmény.

A csoport további programja:
péntek:
16 ó: Oroszország - Nagy-Britannia
19 ó: MAGYARORSZÁG-Hollandia

vasárnap:
16 ó: Hollandia - Nagy-Britannia
17:30 ó: MAGYARORSZÁG-Oroszország
Tabella link:
Link

Sajnos a TV nem közvetítette.

 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Címkék: korkülönbségeket, akklimatizációra, vasútállomásra, vonatjegyekkel, megpróbáltatás, körülményeket, nyilatkozatát, mérkőzéseiből, számolatlanul, pályaudvarról, rendszeresen, köszönhetően, védekezésnek, macedóniával, szervezőknél, elvezényelte, védekezésben, átszállással, magyarország, görögországi, játékosainak, legfiatalabb, játszhattunk, szépségdíjra, eindhovenben, megkóstoltuk, történetében, közvetítette, folyamatosan, egyenlítését, megismertük, helyszínről, repülőtéren, amszterdami, végeredmény, szerencsére, tornát Hollandia, férfi Eb-vel, férfiak Macedóniával, magyar csapat, mérkőzést követően, görögországi torna, harci kedvünket, kezed pedig, folyamatos biztatásra, mieink nyitották, holland szervezők, amszterdami repülőtéren, kedves önkéntes, reptér alatti, társaság Eindhovenbe, órácskát kellett, Nagy Britannia, Török László, Drávucz Ritát, Drávucz Rita, Elisa Casanova, Paula Chillida, Illés Anna, Merész András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Esti kép  Zilahy Lajos gondolata  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Becsüld meg azt amid van,...  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Szent György nap  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  A hét szűk esztendő  Két ember becsülete  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Paul David Tripp Április 23  Két ember becsülete  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A Föld napja  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  A Gömb  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Naplemente  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Kellemes esti időtöltést  Naplemente  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Két ember becsülete  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Jó éjszakát  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Gábor Dénes gondolata  Pillangó  Környezetvédelem  Nehezen engedem  képre írva 
Bejegyzés Címkék
tornát Hollandia, férfi Eb-vel, férfiak Macedóniával, magyar csapat, mérkőzést követően, görögországi torna, harci kedvünket, kezed pedig, folyamatos biztatásra, mieink nyitották, holland szervezők, amszterdami repülőtéren, kedves önkéntes, reptér alatti, társaság Eindhovenbe, órácskát kellett, szállodába szállítsa, igazi megpróbáltatás, kedden reggel, edzésre mehettek, aznapi program, hölgyek koráról, kontinens bajnokság, hatalmas korkülönbségeket, torna legidősebb, olasz Elisa, spanyol Paula, szokásos rendben, csapat tagjai, mérkőzés elején, ellenfél három, első kettőt, harmadikat viszont, egyetlen alkalommal, végén Tóth, csoport további, korkülönbségeket, akklimatizációra, vasútállomásra, vonatjegyekkel, megpróbáltatás, körülményeket, nyilatkozatát, mérkőzéseiből, számolatlanul, pályaudvarról, rendszeresen, köszönhetően, védekezésnek, macedóniával, szervezőknél, elvezényelte, védekezésben, átszállással, magyarország, görögországi, játékosainak, legfiatalabb, játszhattunk, szépségdíjra, eindhovenben, megkóstoltuk, történetében, közvetítette, folyamatosan, egyenlítését, megismertük, helyszínről, repülőtéren, amszterdami, végeredmény, szerencsére, eindhovenbe, megérkezett, bajnokságok, következett, összegzésre, oroszország, megjegyezni, megszerezte, kezdetekkor, bravúrjának, emberelőnyt, jogosította, tetszetősen, képviselői, színhelyét, támadásban, irányítást, figyelnünk, irányítana, hoogenband, helyreállt, szövetségi, kislányunk, legidősebb, játszottak, keszthelyi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 9113
  • e Hét: 44099
  • e Hónap: 77253
  • e Év: 311000
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.